Woensdag 22 November 2017 - 08:37

Info over Sparta – FC Utrecht

Zondag staat de club van Rotterdam opnieuw een zware uitdaging te wachten. Om 14:30 wordt afgetrapt voor het duel tegen het vrij hoog geklasseerde FC Utrecht dat afgelopen weekend met betrekkelijk eenvoud ้้n van die minder mooie clubs uit onze stad opzij wist te zetten.

Arbitrage

Het duel staat onder leiding van Allard Lindhout. Dit 30 jarige product uit de Bollenstreek floot Sparta al vijf keer eerder in de eredivisie. Frappant genoeg waren dat allemaal thuiswedstrijden van Sparta en wist Sparta in geen enkele van deze vijf wedstrijden de volle winst naar zich toe te trekken. Wel ontving Sparta zes gele en 1 rode kaart met Lindhout als leidsman. Allard Lindhout wordt bijgestaan door assistenten Zeinstra en Bluemink die het welbekende vlaggetje mogen hanteren. 4e Man is het heerschap P้rez.

Kaartverkoop

Vorige week meldde we nog dat er slechts enkele kaarten over waren voor de match tegen FC Utrecht en dat we verwachtte dat afgelopen weekend de laatste kaarten over de digitale toonbank zouden gaan. Toch bleek deze verwachting ijdele hoop. Het zou kunnen zijn dat er nog kaarten zijn terug gekomen, want op dit moment zijn er nog 42 kaarten te koop voor dit duel. Twijfel dus niet als je nog naar deze wedstrijd toe wil gaan en surf naar spartakaartje.nl voor de allerlaatste tickets.

UPDATE 23/11: Spartakaartje meldt dat de wedstrijd is UITVERKOCHT

Supporters FC Utrecht

De supporters van FC Utrecht lijken met een aardig aantal naar Het Kasteel te komen. Tot heden zijn al ruim 500 kaarten voor het uitvak verkocht. Omdat er bij Sparta (op last van wie dan ook) maar 75 parkeerkaarten ter beschikking zijn gesteld voor de FC Utrecht supporters kunnen er maar 225 fans echt vrij reizen. De rest van de kaarten wordt beschikbaar gesteld voor de buscombi. Daarom kiezen mogelijk veel Utrecht supporters ervoor om een kaart buiten alle regelingen om te kopen. Als je de website fcutrecht.net leest dan zie je ook dat het geen enkel probleem is om bij het aardige Sparta, als je om de hoek van het stadion woont, leuk nog wat kaartjes te scoren. Niet dat dit direct tot een probleem zou moeten leiden, maar het laat wel weer zien hoe lek het systeem is. Door maatregelen te treffen die de veiligheid zouden moeten vergroten, wordt deze alleen maar ondermijnd doordat supporters van de tegenpartij nu inventief op zoek gaan om toch, logisch, met eigen vervoer te reizen en zo niet in het uitvak terecht komen.Share |
comments powered by Disqus