Donderdag 19 Oktober 2017 - 09:13

Excelsior - Sparta nog steeds niet uitverkocht

De derby van de Rechter Maasoever is nog steeds niet uitverkocht. Zover wij kunnen overzien zijn er bij het schrijven van dit stukje nog steeds kaarten beschikbaar. Verwachting is dat vandaag de laatste kaarten over de toonbank gaan. En eigenlijk, is dat een derby onwaardig.

Enkele weken geleden verkocht Sparta in een tijdsbestek van enkele uren de 400 kaarten grotendeels aan haar loyaliteitspuntenhouders. De verkoop bij de Kralingers voor hun "wedstrijd van het jaar" verliep dus veel minder snel. En dat is vreemd te noemen. Excelsior neemt op de ranglijst een veel betere plaats in dan Sparta, lijkt de rust te kunnen bewaren en is voor het duel van overmorgen veruit de favoriet.

De Rotterdammers weten toch slecht de weg naar Woudestein te vinden, en dat is voor Sparta toch een schrale troost. De jarenlange mindere prestaties hebben gelukkig (nog) niet geleid tot een terugval van de publieke belangstelling op Spangen.

Mocht het volgend jaar opnieuw tot een (mini)derby komen dan zou het mooi zijn als Excelsior ons weer de hele Noordtribune gaat geven of bijvoorbeeld de hele Aalberstribune. Op zeker dat de derby dan een stuk sneller uitverkocht geraakt!Share |
comments powered by Disqus